Geen standaard massage, maar afgestemd op jou

Met heerlijke bloomolie en door middel van grote verbindende strijkingen, en door verschillende drukpunten op je lichaam te stimuleren, wordt je lijf weer in balans gebracht en zal je het contact met je lichaam weer voelen.

Illustratie Rug Massage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage -diepe druk- is de meest effectieve massagetechniek die je zelf-genezend vermogen stimuleert. Lichamelijke en geestelijke stress kunnen door deze massagevorm afgevoerd worden. 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is voor rust en ontspanning. Als je last hebt van plaatselijk vastzittende spieren of spierpijn is deze massagevorm aan te raden. In combinatie met hot-stones is dit een extra fijne ervaring.
Illustratie Massage
Illustratie Stoel Massage

Stoelmassage

Een effectieve massage die over de kleding heen wordt gegeven. Je ervaart nadien meer ontspanning en energie in je schouders, nek en rug.

Yoga massage

Door stretchen en tracties krijgen je spieren en gewrichten een vitaler gevoel. Je lijf voelt nadien een stuk lichter en soepeler.
Illustratie Yoga Massage
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram